alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Nya Scandinavian Hemp, örtkrämer

Nya Scandinavian Hemp, örtkrämer
Scandinavian Herbs alla krämer och oljor är 100% naturliga. Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor.
Produkterna tillverkas i Sverige med örter från Island. Örterna är av ypperlig kvalitet och handplockas i orörda naturområden långt ifrån föroreningar och mänsklig påverkan.

Hajkräm: Hajkräm är en effektiv och omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Krämen innehåller squalene-hajleverolja, och används med goda resultat vid omhändertagande av din mycket torr hud.

M-mjölk: Scandinavian Herbs M - mjölk kan användas på en trött och stel kropp, för en snabb och välgörande effekt. M - mjölk har samma välgörande och behagliga effekt som våran massagekräm.

Djävulsklo: Massageoljan är djupgående och används främst i lindrande syfte vid stela kroppar. Isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål.

Ingrediensförteckning finns på Scandinavian Hemp hemsida.

Ord pris 1195:-
650 kr23 november 2018

Sigtunatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information