alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Sökes hyrägenhet/radhus finnes fin tvåa Sollentuna

Sökes hyrägenhet/radhus finnes fin tvåa Sollentuna
Någon som vill byta till en fin lägenhet med bästa läget i Sollentuna och endast 15 min till Stockholm City?

Fin och fräsch lägenhet med öppen planlösning några minuters promenad från det ombyggda och renoverade Sollentuna Centrum. Laminat golv i samtliga rum. Helkaklat badrum med golvvärme. Liten "walk in closet" i anslutning till sovrummet. Stor balkong mot innergården. Fastigheten byggdes 2011. Lägenheterna har producerats enligt "green building concept" , vilket innebär att de är energieffektiva med ventilationssystem med bland annat värmeåtervinning samt väl isolerade ytterväggar och tak. Rörelsestyrd belysning i trapphusen och snålspolande blandare i lägenheterna.

I området finns utöver själva centrum ett flertal rastauranger, mataffärer samt specialaffärer. I området finns ett flertal kommunala och fristående förskolor skolor och familjedaghem.
5 minuters promenad till pendeltågsstationen, 16 minuter med pendeln till Stockholm City.
Järvafältets friluftsreservat ligger på cykelavstånd för den som vill njuta av naturen, ströva runt eller jogga. Det är heller inte långt till Edsbergsparken samt vackra Edsviken, från vilken man kommer direkt ut i Saltsjön. Ta kontakt för mer info/bilder!
Vi trivs väldigt bra både i lägenheten och i området, men är i behov av större boende eftersom familjen vuxit. Gärna radhus men även lägenhet 3rum+ är intressant! Hyra max 11000,-
7 937 kr5 juli 2018

Sigtunatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information